mijngezondheid.net

Vanaf begin januari kunt u, indien u over internettoegang en een Digid beschikt alsmede SMS'jes kunt ontvangen, enkele zaken online regelen via mijngezondheid.net. Hieronder een kort overzicht. Voor meer informatie kunt u op het plaatje onderaan klikken. Een deel van de functies van mijngezondheid.net wordt pas geactiveerd nadat u zich heeft aangemeld en uw huisarts uw verzoek heeft geactiveerd.

AANMELDEN
graag rechtstreeks bij onze assistente 0162-453120

E-CONSULT
Via een speciale module kunt u per email een vraag rechtstreeks aan de dokter stellen. Een zogenaamd e-consult.

E-AFSPRAAK
Bepaalde delen van het spreekuur zijn vrijgegeven om via het internet rechtstreeks een afspraak op het spreekuur te regelen. Voorlopig is dit voor ons een experiment. Als het bevalt dan zullen wellicht meer tijden beschikbaar komen. Op dit moment kunt u voor het eerste uur van het ochtendspreekuur en het eerste half uur van het middagspreekuur gebruik maken van dit systeem.

HERHAALRECEPTEN BESTELLEN
U kunt rechtstreeks vanuit uw medicatiedossier herhaalrecepten bestellen. Het voordeel tov het reeds langer bestaande systeem dat u elders op deze site kunt vinden, is dat de kans op typefouten veel kleiner is. Daarmee ook op eventueel vrekeerde recepten.

MEDICIJNPASPOORT AANMAKEN
U kunt indien u op reis gaat een actueel overzicht van uw medicatei printen

(BEPERKTE) INZAGE IN UW DOSSIER
U kunt een overzicht zien van actuele kwalen en aandoeningen welke in uw dossier staan
Zo kunt u ook bv bloeduitslagen terugvinden (nadat deze zijn gezien door de arts)